ПОСЛЕДНИ СТАТИИ

Естествени начини за стимулиране на производството на стволови клетки в тялото

През 2006 г. носителите на Нобелова награда Kazutoshi Takahashi и Shinya Yamanak обръщат науката с главата надолу, откривайки, че кожните клетки могат да бъдат препрограмирани и да станат „индуцирани“ стволови клетки. Това отваря вратата на нова изследователска ера, свързана с използването на стволовите клетки за удължаване на живота и подобряване на здравето на живия организъм.

Практика на Лунното подмладяване на славянските чудотворци

Лунната енергия е енергия на чистота. Тя подновява клетките и има свойството да задейства процесите на подмладяване. Тази древна практика по пълнолуние се извършва от жени магьосници (свещеници, мистици) в славянския шаманизъм. Основава се на славянските епоси и традиции. Можете да я включите в арсенала си от методи за красота и младост.

Светът е нескончаем цикъл на даване и получаване на Маат –...

Съществуването на света може да се представи като един нескончаем цикъл на даване и получаване на Маат, като договор, който скрепява отношенията между Бога и хората. Маат е правилността в делата и думите на човека; означава истина, справедливост, правилна преценка за нещата, правилен или истинен живот; правилно протичане на процесите, проявление на космическия ред, правда и хармония.

Бернар Вербер: Човешкият живот е свързан с числото седем

Всеки седемгодишен цикъл завършва с криза, водеща към следващ етап или нов път Човешкият живот е свързан с числото...

Още 10 способа за увеличаване на вибрациите ни

Всички ние заслужаваме да получим изцеление, да изживеем своята цялост и да реализираме уникалния си потенциал. Но тъй като живеем във физически свят, е невъзможно да сме постоянно с високи вибрации. Затова пък има редица изпитани подходи за увеличаване на тяхната честота, чийто списък може неограничено да се разширява и подобрява.

Индианска легенда за сбъдване на желание с помощта на пеперуда

Пеперудата е древен символ. Той се свързва със способността за превъплъщение и изящество, и като символ на полета на душата. Пеперудата е емблематична с цикъла си на развитие.

Три магически урока от Мери Попинз за „сладкото“ състояние на ума

Мери Попинз е тайнствена и загадъчна личност, която притежава магически сили. Докато четем за Мери Попинз или я гледаме на екрана, имаме усещането за магия, чудо и полет на въображението, които се проявяват естествено. Ето част от магическата мъдрост, която получаваме от тайнствената гувернантка.

Слава Севрюкова: Ръцете на човека са антени за връзка с Космоса

Слава Севрюкова: „Преди молитва е необходимо да вникнем в себе си. За какво е тя? За възхвала на Твореца, за любов към хората, за благоденствие или апетит към нещо друго? Силно ли е желанието ни, ще получим помощ. Просим ли с корист, разплатата после ще е страшна, но справедлива. Ако домогването ни е в ущърб на друга душа, едва ли молитвата ще бъде чута.“

Стивън Дарси: Чистото сърце може да постигне безсмъртие (апотеозис) чрез...

Според Стивън Дарси хората на земята се делят на две големи групи. На върха на човешката пирамида - общество се намират малък процент инициирани индивиди, които имат достъп до процедурите по ревитализация (илюминация). Основата на пирамидата е съставена от непосветени хора, които живеят средно 60-80 г. и са наричани профани. Върха на илюминатската пирамида е винаги прекъснат, разделен от долната й част. Сиянието около върха означава, че там са разположени само ревитализираните, илюминираните или просветлените, живеещи като богове средно по 1000 г.