Сатя Дас: Един мъж трябва да казва само три неща на една жена

0
583
прочитания
Жената вече е родена жена, тоест тя вече е изпомпвала всички женски функции. При раждането жената има всичко наведнъж, за да стане щастлива. Тоест една жена в живота си като цяло не трябва да постига нищо друго. Тя има всичко. Тоест, роди се малко момиченце – и вече има всичко за своето щастие в живота. Мъжът се ражда по съвсем друг начин. Ражда се, няма на какво да се радва. Той се ражда като празен. Следователно мъжът трябва да постигне нещо в живота. Той трябва да стане мъж.
Сатя Дас, известен още като Сергей Яковлев от Днепропетровск, е популярен женски треньор, мъдрец и забавен психолог.

Сатя Дас (от индийски „слуга на абсолютната истина“) е ведически философ, семеен психолог, автор на множество семинари и книги. Истинското име на Сатя е Сергей Яковлев (роден през 1972 г.). Вегетарианец от 22 години. От 2005 г. води семинари по семейна психология, родителство и майсторски класове по готварство. Щастливо женен от над 30 години. След като завършва училище, той отива в колеж, за да стане готвач, където среща бъдещата си съпруга. Лудо се влюбва в нея и не може да повярва, че тя се съгласява да се омъжи за него. Много пъти каза, че още я преследва и не може да я стигне. „Аз съм създаден от моята жена. Не можех да повярвам, че мога да бъда женен за тази жена, дори и в най-розовите си мечти и надежди. Просто съм от друг живот: красавицата и звяра“ – си спомня психологът. Няколко месеца след като Сергей се завръща от армията, (било адски студено и живеел със съпругата си при лоши условия), той започва да се интересува от духовно развитие и осъзнава, че живее неправилно и двамата със съпругата му изграждат отношенията си неправилно (най-вече той). „Не бих живял с човек като мен по това време.“ Тогава той решава да замине…

КАКВИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ МЪЖЪТ И ЖЕНАТА СПОРЕД САТЯ ДАС?

Жената вече е родена жена, тоест тя вече е изпомпвала всички женски функции. При раждането жената има всичко наведнъж, за да стане щастлива. Тоест една жена в живота си като цяло не трябва да постига нищо друго. Тя има всичко. Тоест, роди се малко момиченце – и вече има всичко за своето щастие в живота. Мъжът се ражда по съвсем друг начин. Ражда се, няма на какво да се радва. Той се ражда като празен. Следователно мъжът трябва да постигне нещо в живота. Той трябва да стане мъж. Мъжът е онази форма на живот, която не променя нищо, докато работи. А жената е форма на живот, която винаги подобрява дори това, което работи добре. Когато мъжът говори, той винаги просто предава информация. Когато една жена говори, винаги има втори смисъл.

Основните мъжки роли са три:

защитник;

лидер;

Хранителят.

Основните мъжки нужди са три:

да бъде необходим (признание);

да бъде свободен (доверие);

възможността да остане себе си.

Жената в съзнанието на Сатия е красива, очарователна пазителка на огнището. Щастието на семейството зависи от жената, тя е тази, която насочва мъжа в правилната посока.

Основните женски роли са три:

майка;

Фея;

Богиня.

Основните нуждите на жените са:

грижи;

уважение;

търпение;

правото да бъдеш различен;

постоянно потвърждаване на чувствата към нея;

избраност.

Има четири етапа на взаимоотношенията:

1) глад

2) насищане

3) ситост

4) отвращение

Мъдрата жена винаги държи мъжа на етапа на насищане. Не можеш да държиш мъжа гладен. Ситостта е, както казват французите, когато станете от масата и си помислите, че трябва да хапнете нещо друго. Но опитът показва, че не е необходимо. Един опитен мъж казва: „Почти свърших с храненето, чувствам се комфортно“.

Един мъж трябва да казва само три неща на една жена:

1. Как я обича и колко е красива.

2. Какво е направил за нея, какви успехи е постигнал, за да й достави удоволствие.

3. Какво друго ще направи за нея.

Най-важното е жената да не прави три забранени неща в началото на връзката:

1. Да спи с мъжа.

2. Да храни мъжа.

3. Да започне да живее с мъжа.

Два са основните закони на взаимоотношенията между мъжете и жените:

1) Една жена трябва да разбира мъжа много добре и да го обича малко. Мъжът трябва много да обича една жена и да не се опитва да я разбере – защото това е невъзможно.

Следователно жената трябва внимателно и своевременно да каже на мъжа какво иска – тук намеците не работят.

2) Мъжът винаги трябва да е малко гладен – невидимият турникет винаги трябва да е опънат и да не е увиснал.

Причините за изневяра при мъжа са: липса на интимност (секс) и липса на похвала от жената (самоутвърждение, гордост). Основната причина за изневяра при жените е липсата на емоционална защита от мъжа – мъжът не се интересува от нея, не я забелязва и не я слуша.

ОСНОВНИ ПРАВИЛА НА ОТНОШЕНИЯТА МЪЖ – ЖЕНА:

Има четири етапа на интимност в изграждането на силни връзки: физически, емоционален, интелектуален, духовен (при жените първият и третият се разменят). На някакъв етап неизбежно настъпва етап на съмнение и човек се отдалечава. В такъв период си струва да го напуснете, за да си помислите, че ако сте важни за него, той ще се върне.

 • Основният мотиватор за повечето мъже е сексуалният. Ако започнете да спите с някого в началото на връзката, той може бързо да загуби интерес.
 • Колкото повече един мъж инвестира в една жена, толкова повече се привързва към нея. Още повече, че на този етап той трябва да разбере, че семейният живот е много скъпо начинание. Ако човекът няма достатъчно пари, за да те ухажва, той определено няма да привлече семейство.
 • Една жена трябва да има много фенове, за да не може да се привърже към никого. Героят трябва да победи всички тях на открито поле.
 • Лошото (недостойно) поведение на един мъж не може да бъде толерирано, но неговите недостатъци трябва да бъдат простени. Мъжът винаги трябва да бъде хвален за успехите му.
 • За да възстановите една връзка, трябва да започнете от мястото, където всичко е започнало да се влошава. „Това е като плетене. Ако забележите примка, трябва да я разплетете до мястото, където се е образувала.“
 • 90/10 – само 10% от проблемите на жените са по вина на мъжа и само с тях той може да й помогне. За една жена всички проблеми идват от главата й, всички страдания идват направо в главата й. Една жена е устроена по такъв начин, че да мисли и мисли много. И ако живееш с жена и искаш да общуваш с нея, трябва да разбереш, че тя мисли за много неща и много страда от това. За да не страда една жена от това, тя трябва да говори, а мъжът трябва да организира всичко по такъв начин, че да отнеме от жената всичко, което тя казва. По този начин тя се отървава от това, което й е хрумнало. Тя трябва да може да казва нещо на мъжа си всеки ден. За мъжа всички кармични проблеми идват от обществото, от други хора, отвън. И за да се отърве от тях, мъжът трябва да ги осмисли и да действа. Така работи мъжката психика. Но ако една жена е в обществото и води мъжки начин на живот, тогава тя започва да създава проблеми според мъжкия принцип. Проблемите, основани на женския принцип, не изчезват от главата й и тя има два вида проблеми: мъжки и женски. Тогава тя започва да „полудява“. Дори да разкаже всичко на мъжа си, той не може да й го отнеме, да го остави да мине през себе си, защото потокът от всичко, което иска да каже, е твърде голям. В резултат на това мъжът започва да се дистанцира, жената започва да се притеснява, защото всичко, което се е натрупало, трябва да бъде прибрано някъде. Всяка стресова ситуация, която тревожи жената, е преди всичко опасна за мъжа. Мъдрата жена трябва да разбере, че мъжът не е суперпсихолог и информацията трябва да му се дава постепенно, като се наблюдава дали това го убива. Мъжът трябва да решава проблеми, да действа.
 • Една жена трябва да говори 21 000 думи на ден, мъжете по-малко. Следователно последният трябва да отделя поне 20 минути на ден за разговори със съпругата си. „Ако тя не говори с вас, тя или е болна, или е обидена и трупа – скоро това ще се излее върху вас, така че внимавайте.“
 • 80/20 – всяка жена трябва да притежава 80% женственост и 20% мъжественост и обратното.
 • Нищо няма да се промени след брака или раждането на дете.
 • Няма такова нещо като идеална сексуална съвместимост.
 • Отношенията трябва да се развиват според сценария на жената. Това е аксиома. Отношенията трябва да вървят по женски сценарий, защото женският сценарий е по-чист, по-правилен, по-последователен, той ще доведе до нормален резултат. Мъжкият сценарий веднага ще доведе до леглото. Една жена трябва да изгражда отношения с високо вдигната глава, без да се подиграва или моли за каквото и да било. Не забравяйте, че тя трябва да общува с онези, които повишават нейното самочувствие. Веднага щом види грешното отношение към себе си, тя трябва да спре комуникацията и да я получи другаде. Ако връзката не се развива според нейния сценарий, тогава жената започва да страда.
 • Не бива да анализирате прекалено горчивите раздели в миналото и разочарованията си от тях.
 • Жената трябва да бъде пасивна в една връзка. Активният интерес на жената провокира пасивния интерес на мъжа. Колкото по-активна е жената, толкова по-пасивен е мъжът.
 • Не отлагайте личния си живот за по-късно.
 • За мъжа е много важно жената да показва преданост и възхищение. Мъжът трябва постоянно да се възхищава на жена си, да й прави комплименти, думи на любов, но не защото е направила нещо, а просто така.
 • Жената трябва да бъде защитена. Ако една жена не е защитена, тогава тя ще започне да се „продава“ на мъж, когото иска да я вземе под покрива си.
 • Само в процеса на ухажване можете да разберете дали харесвате мъж или не и дали той е достоен.
 • Жената не трябва да си търси съпруг. Търсенето е прерогатив на мъжа. Задачата на жената е да бъде забележима за мъж, който може да я оцени.

ЕМОЦИИ

Няма нужда да се опитвате да разберете една жена.

Повечето мъже имат по-проста емоционална организация от жените.

При мъжете хормоналният фон се променя: увеличава се до пубертета и намалява в напреднала възраст. Но за една жена това не е така, а се движи постоянно: горе-долу-горе-долу-горе-долу – и всичко това може да се случи за един ден. Менструалният цикъл, лунният цикъл, ядох нещо, помислих за нещо – емоционалното й състояние почти е невъзможно да се предвиди.

В името на секса мъжът е готов за брак, а жената е готова за секс в името на брака. Ако мъжът иска секс с жена, той трябва да е готов да поеме отговорност за всички емоции, които жената е натрупала от детството и като цяло в минал живот.


Щастлив брак според Сатя може да бъде изграден само ако са задоволени всички мъжки и женски нужди.

Сатя описва идеалното семейство по следния начин:

Той се реализира в обществото и носи вкъщи средства, изпълнявайки нейните желания. Тя създава уют и спокойствие у дома, благодари и цени съпруга си. Той й е безкрайно благодарен за всичко, което тя прави, че я обича много и че му позволява да задоволи всичките й нужди. В замяна, разбира се, той задоволява всички нейни нужди. Мъжът подсъзнателно търси жената, чиито желания може да изпълни, а не тази, която ще изпълни желанията му.  Във втория случай мъжът губи интерес към жената.

Това не означава, че мъжът няма задължения вкъщи. Той е по-силен, така че трябва да изхвърля боклука и да ходи до магазина (торбите са тежки). Всички въпроси, свързани с ремонти и оборудване, също падат върху плещите на мъжа. Но у дома дизайнът трябва да е такъв, какъвто жената го иска. Една жена също може да се реализира в обществото, но във „време, свободно от щастлив живот“.

Ведите: Където се почитат жените, там живеят боговете и има благоденствие

Жената е Мистична врата към Боговете

Женското начало калибрира душата към нейния първоизточник