Послания на Учителя Ханс: Подготвя се нова планета. Всичко е записано в книгата на живота!

0
2257
прочитания
Ханс: Сега на Земята текат последните изпитания преди най-големия изпит. Ще дойде време, ще тръгнат разрушителни енергии и ние всички, Духовните Водачи и Духовните Учители, трябва да бъдем подготвени и да знаем как трябва да се действа.
"На много-много светлинни години оттук има точно такава земя като вашата."

Представяме ви извадки с послания на Небесния учител Ханс – главен герой (ангел от Божествения свят) на книгата „Роялът на ангела”. Книгата е съвместен труд на писателя Васил Пекунов с Вергиния Мартева. „Роялът на ангела” е лично изживяна книга, посветена на духовните послания и практическа работа на ангела Ханс и феномена Вергиния Мартева. Книгата се появява в резултат на духовното общуване и дългогодишно сътрудничество между тях.

Смъртта е началото на нов живот. Училището е тук. Някои души никога не се научават и отиват в „голямата дупка”.

***

Вашата майка Земята вече плаче от вас. Земята е жива. Тя е мислеща планета.

***

Другаде не съществуват чувства. Вие сте особени. Вие преживявате любовта. Земята е песента и поклонът на Господ – така наричат Земята.

***

Коя е най-голямата ябълка на раздора у човечеството? Човечеството престана да вярва на себе си, хората престанаха да вярват на околните. Човечеството, хората, застанаха един срещу друг. Ябълката се раздели на четири, а разделиш ли ябълката на четири, тя никога вече няма да е добър плод. Човечеството престана да вярва на себе си, а хората спряха да вярват помежду си.

***

Сега на Земята текат последните изпитания преди най-големия изпит. Ще дойде време, ще тръгнат разрушителни енергии и ние всички, Духовните Водачи и Духовните Учители, трябва да бъдем подготвени и да знаем как трябва да се действа. Човечеството има право на решение. Всички тези изпитания са с цел да се види как ще реагира човечеството, какъв избор ще направи и съответно как ще действат Духовните Водачи и Духовните Учители.

***

Защитният слой на Земята ще започне рязко да приключва. Раковите заболявания ще станат много, полудяването на хората, пръскането на мозъчните кори, раждането на изроди. Ще се появи жестока техническа „нация”, която няма да признава чувствата и мислите, породени от чувствата. Тя ще мисли прагматично и технично. И ще настъпи мор. Любовта няма да е вече любов. Дори шоколадчето „Линдор” няма да е вкусно. Много болка има да изтърпи този свят. Но аз имам и много надежда. Заради онези босоногите, дето сме ги прибрали и които мислят с какво ще се храни Бог. Битката ще водят те, висшите ангели, защото в това мръсно, болно, измъчено детенце седи висш духовник, висш ангел. На тях се надявам да поведат битката. Как ще завърши тя – никой не знае.

Едно трябва да ви е ясно: на много-много светлинни години оттук има точно такава земя като вашата. В момента тя се заселва. Бог ѝ „рисува” вода, слага ѝ листенца, дървета, животинки ще ѝ сложи. И като гледаме какъв труд полага, предполагаме, че Земята ще загине, а онези, които останат, ще бъдат пренесени с новите машини на времето и на техниката в другия свят. Един по-добър свят, света на любовта, хармонията, където, надяваме се, ангелите, които са останали, да преведат достойните люде. Там, където ще им е спокойно, светло и тихо. А Земята? Земята пак ще се възстанови. Като всяка една майка тя трябва да умре, но децата ѝ ще останат. И тя е жив организъм, и тя ще претърпи своя катарзис.

***

Децата, които се родиха и ще се раждат на Земята от януари 2013 нататък, ще са деца със специални програми. Те също ще раждат деца с програми. Не забравяйте, че оттук нататък трябва да се раждат уникални личности, които с всяко едно поколение ще бъдат подготвени за новата земя, за новото време, за новите хора. Това е важното.

***

Всичко се подрежда обаче. Хора, чака ви нова земя, нов живот, сменени програми. Ще вдигнем онези, които си заслужават, а другите ще отидат другаде за нови изпитания. Земята е временен космически кораб, пригоден да бъде ваша майка, сурогатна майка, която просто да ви отгледа с любов, защото вашата Земя е част от плътта на Бога. Тя е жива майка, приела много деца да отгледа. Както вашите детски селища, но с любов. Тя се самовъзстановява и прави всичко възможно да се подчинява на Бога, за да ви отгледа. Ние сме ѝ благодарни, че тя прие тази мисия и стана къща за вашите души и тела. Но идва ново време. Подготвя се нова планета… Там ще бъдат преструктурирани душите ви и там ще заживеете по нов начин, приели светото кръщение по нов начин. Трябва майката Земя да си почине. Сетне Земята ще се самовзриви и ще настъпи покой. Не се притеснявайте за душата на вашата майка Земя. Тя е глобална душа. Тя просто изпълнява мисия. Тя знае, че един ден ще се самовзриви – такава ѝ е командата. Рано е още – вие няма да присъствате, нито вашето поколение, нито поколението на вашите внуци. Но след това, след това…

***

Българи, не се страхувайте! Вашият народ е всред избраните.
Аз и другите Учители сме ви го казвали и пак ви го повтаряме.
Не тежка карма, а вид спасение е раждането ви тук и сега. Вдигнете очи. Изправете се на крака. Бог ви пази.

Вие сте необикновен народ. Научени сте на тихи битки като малки групи, обединени с енергията на единомислието. Ако разбият една група, другите остават. Не могат да разбият всичките. Това е стратегията на оцеляването ви, дадена ви изконно. Трудно можете да бъдете унищожени.

България ще тръгне нагоре. Една жена ще промени всичко, тихо, като ангел, от никого нечакана. Амин. Бог с вас.

Неостаряващите девет откровения на Селестинското пророчество за бъдещето на света