Предсказанието на Мукундананда: България, Черна гора и части от Сърбия ще разцъфнат след потопите

0
6407
прочитания
Според предсказанието на Мукундананда България, Черна гора и части от Сърбия ще разцъфнат след потопите в централноевропейските страни
Балканите ще бъдат най-малко засегнати от всемирните наводнения и със своя средиземноморски климат ще станат притегателно място.

Свами Мукундананда е известен духовен водач, мислител, хуманитарен визионер и творец. Той е основателят на йогийската система, наричана „JKYog“. Свамиджи е единствен саняси (саняса е форма на аскетизъм, белязан от отказ от материални желания и предразсъдъци, имащ за цел мирен, вдъхновен от любов, прост духовен живот), получил степени в инженерството и администрацията от два световноизвестни института в Индия, възпитаник на IIT & IIM и основател на JKYogКато; старши ученик на Джагадгуру Шри Крипалуджи Махарадж. Той вдъхновява стотици хиляди хора по целия свят по пътя на духовността, цялостното благополучие, йога, медитация, служене на обществото и реализация на Бог. Мукундананда е доказан пророк, който предрича с абсолютна точност пред огромна публика унищожителните цунамита в Азия през 2004 г. и ядрената авария във „Фукушима“. Други изключително точни предсказания на гуруто са: земетресението с магнитут 8 по Рихтер в Китай от 2008 г.; смъртоносният циклон Наргис, който опустошава Мианмар през 2009 г. и земетресението, което срива Хаити през 2010 г. Заради точните си прогнози Мукунданда е считан за един от най-известните и уважавани хинди гурута в Индия.

В една от своите беседи от 11 февруари 2015 г. в Университета Джавахарлал Неру в Делхи,  известният индийски суоми Свами Мукундананда прави предсказанието, че в Европа се очакват библейски турболенции. В контекста на тази прогноза той изказва прозрения и за бъдещето на България. Съгласно тях страната ни ще стане новото Монте Карло и заможните хора от континента ще идват да реализират парите, времето и възможностите си именно тук.

Според Мукундананда предстои покачването на „световния басейн“ да потопи значителна част от центрове по Средиземноморието, включително и развити райони като Монте Карло. В резултат на това заможните хора, които обичайно посещават тези места, ще потърсят нови територии за живот и изява.
Индийският духовен водач предрича, че географски „високите“ държави на Стария континент – предимно страните на Балканите, ще се превърнат в техни бъдещи убежища, тъй като държавите с ниско надморско равнище ще бъдат засегнати от катаклизмите. Свами Мукундананда заявява, че България, Черна гора и части от Сърбия буквално ще разцъфнат след потопите в централноевропейските страни.
Просветеният индийски учител предрича невиждани природни катаклизми да станат причина за повсеместното преселение на народите. Според него обаче по същото време ще изгрее щастливата звезда за нашата страна.

Свами „вижда“ продължителен континентален порой, характерен за тропиците, който ще се изсипе над Централна и Западна Европа. Съгласно пророчеството, река Вълтава ще прелее и чешката столица Прага ще се превърне в първия сериозно наводнен европейски град. Мукундананда прогнозира, че подобна участ е отредена и за много други градове в Централна и Западна Европа. Според него обилният валеж ще се наблюдава с месеци, но успоредно с това ще са налице и нехарактерните за района опасни жеги. Индиецът „провижда“ и появата на странно червеникаво сияние в небето, което ще съпътства метеорологичните особености.

В следствие на природните катаклизми много от селскостопанските реколти ще пострадат, което ще доведе до настъпването на хранителна криза и тежка икономическа ситуация, а драстичните промени с пейзажа на Европа ще превърнат  богатите западноевропейци в новите емигранти на континента.

В тази връзка индийският визионер предрича завидно бъдеще за страните от Балканския полуостров. Тъй като при описаните обстоятелства Балканите ще се окажат с идеалното разположение, т.е. в много по-изгодна позиция от сегашните „силни“ на Eвропа , те ще се превърнат в новия рай за заможните европейци, търсещи пристан след последиците от природните бедствия. С други думи, те ще бъдат най-малко засегнати от всемирните наводнения и със своя средиземноморски климат ще станат притегателно място за влиятелните личности и „кукловоди“.

В края на живота ни единственото нещо, което ще има значение, е колко Божествена любов, знание, вяра и откъснатост сме натрупали.“

Свами Мукундананда

Неостаряващите девет откровения на Селестинското пророчество за бъдещето на света