Преподобна Стойна: Ке дойдат нови дни за честивите, да правите туй, що е редно

0
2220
прочитания
Пророчествата на Стойна Преподобна
"Всеки от нас е наследник най-вече на самия себе си, на собствената си душа, на делата ѝ и на всичко, което е преживяла неведнъж в кожата на различни човешки същества. И никой не може да се отърве от това свое наследство.“

Из пророчествата на Преподобна Стойна

֎ “Ще дойде време хората ще се изнесем да живеем в плаващи градове, а на небето ще грее втора Луна. Кога – не питайте, само Бог горе решава, сега, днес, утре, когато Той даде.”

֎ “Голям къс лети към Земята, но вместо да я удари, ще започне да се върти като спътник между Земята и Месечината. Планетата ще се спаси, но морета и океани ще се разместят.”

֎ “Заспали вулкани ке се будят, прах в небето ке има и планини ке се местят! За България няма да се тревожите – тука ке остане, порои я чакат.”

֎ “Не чакайте помощ ами грабвайте мотиките и по полята! Няма да е добро да чакате помощ отвън – отвън помагат, ама отвън и ви взимат. Който навреме се сети на труд, той е честив.”

֎ “Голем е Космосът, но по него ще тръгнат ората, за добро ще е и нема да ви е страх.”

֎ “Ке блесне нова звезда на небето, дето досега не е светила. Тя и втората луна – тех търсете по звездната карта, там ще има знания!”

֎ “Ке ни вземат Бяло море и много други земи, но ще изтекат много години и морето само ще си дойде при нас.”

֎ “Ще дойде време Струма да стане голяма колкото Дунава. В Бело море ще стане същото като с Черно. Трус ще отвори нови брегове, а старата суша ще потъне. Древна Елада ще изплува, новата ще се окаже под водата. Тогава Бело море само ще дойде към българско.”

֎ “Хората ще тръгнат към Космоса. И преди са били, ама тоя път повече ще останат. Важни дела ще имат, но няма да ги опазят в тайна, потрайте и ке видите.”

֎ “Ке дойдат нови дни за честивите, да не се съмнявате и да правите туй, що е редно.”

֎ “Виждам и бедствия, и потопи по целата Земя, ама няма да се плашите излишно, така е било и така ще бъде – откак човек е тръгнал по земята, откак е тръгнал срещу природа – така е, и ние я мъчиме, и тя ще се пази.”

֎ “Пари не трупайте грешни – каквото трябва разплатете, па ще дойдат. Само време не откупвайте с тях, не може.”

Преподобна Стойна: За три неща не се плаче – за жив човек, за развален пазарлък и за мъжка рожба

Ритуалът „Сладка и медена“ на Преподобна Стойна се прилагал при всички тежки болести

Преподобна Стойна: Примирането е един от най-рядко срещаните начини да се свързваме с Небесата