Японски метод за изгаряне на излишни мазнини от д-р Тошики Фукуцудзи

0
1800
прочитания
Методът на д-р Фукуцудзи вече има широка популярност. Освен за отслабване, системата се препоръчва и при проблеми в гърба, тъй като помага за възстановяване на нарушенията в гръбначния стълб.

Съществува уникален японски метод за отслабване, за който се твърди, че при прилагането му дори не трябва да се ограничава консумацията на храна. Той е разработен от д-р Тошики Фукуцудзи. Технологията се състои в изпълняването на едно и също упражнение всеки ден, което позволява излишната телесна маса да се разпредели равномерно по тялото. Така всички излишни мазнини биват изгаряни навреме и резултатът е едно слабо и фино тяло без излишни килограми.

Упражнението е изключително лесно. То изисква да заемете определената поза за 5 минути всеки ден. За целта ви е нужда дебела 7 см кърпа с дължина около 40 см. Тя се навива, а краищата ѝ се връзват, за да не се разгъне при заемане на позата.

Японската техника на ходене Тодай и култа към стройното тяло

Легнете на пода върху гладка повърхност. Полученото снопче поставете хоризонтално под кръста, малко под пъпа. Разделете краката, нека между тях има 20 см разстояние. Докоснете върховете на палците.

Вдигнете ръцете, поставете ги с дланите към пода и докоснете върховете на малките пръстчета. В тази поза трябва да прекарате следващите 5 минути. Съветът е да засичате времето с хронометър или да следите часовника, за да сте сигурни, че прекарвате нужните минути в позата.

Методът на д-р Фукуцудзи вече има широка популярност. Освен за отслабване, системата се препоръчва и при проблеми в гърба, тъй като помага за възстановяване на нарушенията в гръбначния стълб. За хората с определени проблеми се препоръчва в началото да започнат с 2 или 3 минути, след което да преминат към времетраене от 5 минути. Резултатът – напълно здрав и изправен гръбначен стълб.

Невидимата гимнастика за отслабване на военния лекар Воробьов