Тене Лаулу: Болката в ръцете е съобщение от вашето подсъзнание

0
2338
прочитания
Ръцете символизират споделянето и вземането. Те говорят за взискателните ни нужди.
Ръцете символизират споделянето и вземането. Те говорят за взискателните ни нужди.

Защо понякога ръката започва да ни боли, въпреки че не сме се упражнявали физически и не сме претърпявали някаква травма?  В тези случай болката в ръката може да не се дължи на физически проблем, а да е свързана със съобщение, което нашето собствено подсъзнание иска да ни изпрати, за да ни коригира. Тъй като тялото ни се състои както от физическа, така и от духовна енергия, ние не бива да го интерпретираме само и единствено във неговия физически аспект.  С цел да разберем какво се опитва да ни каже тяло ни, е необходимо е да установим съзнателна връзка с него.

Ръцете символизират споделянето и вземането. Те говорят за взискателните ни нужди.  

Чувството за болка и слабост в лявата ръка означава, че сте дали твърде много от себе си. Дясната ръка боли, когато сте получили или сте поискали твърде много от другите.

Всеки път, когато ръцете ви болят, се запитайте: „Споделих ли твърде много от себе си или помогнах на някого, на когото не трябваше да се помогне? Не изисквам ли твърде много от… и трябва ли да бъда снизходителен към…?“ На какво се опитва да ви научи вашето подсъзнание? Във всеки случай вие правите нещо във ваша или в нечия вреда, което трябва да се преустанови. Тялото ви посочва къде е границата, затова е необходимо да се вслушате в него. В противен случай ще се нараните. А ако нараните себе се и другите могат да ви наранят.

Ръцете символизират това, което правим със себе си или това, което подаряваме от себе си.

Ако ви боли лявата ръка, това е знак, че тялото ви се нуждае от емоционална подкрепа. Нуждаете се от позитивност, отпускане и нещо, което ще ви помогне да се почувствате емоционално добре.

Ако ви боли дясната ръка, това е знак, че тялото ви се нуждае от витамини и по-здравословни възможности за хранене. Възможно е да сте пренебрегнали диетата си, да сте започнали да се храните бързо или да сте направили грешен избор на храната си. Болката в дясната ръка може да подсказва, че сте твърде взискателни по материални въпроси или че вършите прекомерно някаква работа. Чрез тази болка вашето подсъзнание ви дава да разберете, че вече правите предостатъчно. Възможно е да сте започнали да желаете луксозен живот, а болката да се е превърнала в знак за прекомерната ви алчност.

Тялото ви подсказва какво да правите или от какво да се въздържате. Ако овладеете неговият език, един ден ще забележите колко е лесно да премахнете редица затруднения и проблеми по пътя към подобряване и осмисляне на вашия собствен живот.

“Горе ръцете!” или за смисъла и ефекта от вдигнатите ръце