Лазарев: Патологията на бъбрека е блокировка на мощна програма за самоунищожаване

0
449
прочитания
Вътрешното недоволство от околния свят, осъждането на другите хора се превръща в програма за самоунищожаване. И то се блокира от главоболие, травми на главата, менингити, енцефалити, загуба на зрението или слуха. Един от най-щадящите видове блокировка е възпалението на носоглътката. Ако тази програма за самоунищожаване не се блокира, следва удар по пикочно-половата система.
Ако човек работи над себе си и пречиства душата си, многобройни болести и нещастия могат да изчезнат, преди изобщо да са се появили.

Спомням си как ми се обади по телефона от Якутия един човек:

– Кажете. Трябва ли да се оперирам? – попита ме той и ми обясни ситуацията. Цял живот се чувствал здрав, но преди известно време му правили изследвания и се изяснило, че му липсва единият бъбрек. После лекарите провели подробно изследване и установили, че бъбрекът съществува, но е малък и сбръчкан и, както изглежда, не работи.

– Той само ви пречи – казали лекарите. – по-добре е да го махнем.

Пратили го в болницата, насрочили му дата за операция. Но този ден операцията не се състояла: станало нещо с ръката на хирурга. Отложили я за след две седмици. В деня на операцията хирургът неочаквано се разболява и всичко пак се отменя. Третия път – също.

Изписаха ме от болницата и сега не знам да си правя ли операция. Или да не си правя?

Недейте – казах му аз. – Патологията на бъбрека ви е блокировка на една мощна програма за самоунищожаване. Ако бяха ви извадили бъбрека, блокировката можеше да избие през инсулт или ослепяване. Такава мощна програма за самоунищожаване е резултат от това, че осъждате и презирате хората, обществото и околния свят. А повишеното ви желание да осъждате се дължи на това, че от малък са ви учили да вярвате в принципите. В целите. В светлото бъдеще, а при такъв мироглед желанието да осъждаш другите, а после да ги убиваш, става все по-силно и неизбежно се превръща в програма за самоунищожаване. Но вие по характер сте добродушен и въпреки че са осакатили психологическото ви възприемане на света, вие сте се постарали да запазите добротата в душата си. Затова, от една страна, сте получили болест, но от друга сте останали здрав и сбръчканият бъбрек, тъй да се каже, блокирал инжектирания в емоциите ви неправилен светоглед. Затова ако бъбрекът не ви създава явни проблеми, не бързайте с операцията.

Вътрешното недоволство от околния свят, осъждането на другите хора се превръща в програма за самоунищожаване. И то се блокира от главоболие, травми на главата, менингити, енцефалити, загуба на зрението или слуха. Един от най-щадящите видове блокировка е възпалението на носоглътката. Ако тази програма за самоунищожаване не се блокира, следва удар по пикочно-половата система. Силната хрема е един от първите признаци за активизиране на самоунищожението.

Ако човек работи над себе си и пречиства душата си, многобройни болести и нещастия могат да изчезнат, преди изобщо да са се появили. Ние все още не разбираме, че изпълването на душата ни с любов към Бога и към околния свят е не само огромно щастие, а и възможност да подобрим характера си, съдбата и здравето си.“

Лууле Виилма: Щитовидната жлеза е орган на недоволството

Циститът е повик за обновяване, прочистване от непотребното и несъщественото в живота

Деби Шапиро: Гърбът съхранява всичко, което не желаем да погледнем