Стивън Дарси: Чистото сърце може да постигне безсмъртие (апотеозис) чрез ревитализация

0
2639
прочитания
В масонските текстове се казва, че сърце, което кърви, ще постигне апотеозис.
Третата златна верига стабилизира ДНК молекулата. Клетките със стабилизирана ДНК са устойчиви на всичко.

Тайното алхимическо и масонско знание за безсмъртие и вечна младост, представено от Стивън Дарси

Хората на земята се делят на две големи групи. На върха на човешката пирамида – общество се намират малък процент инициирани индивиди, които имат достъп до процедурите по ревитализация (илюминация). Основата на пирамидата е съставена от непосветени хора, които живеят средно 60-80 г. и са наричани профани. Върха на илюминатската пирамида е винаги прекъснат, разделен от долната й част. Сиянието около върха означава, че там са разположени само ревитализираните, илюминираните или просветлените, живеещи като богове средно по 1000 г.

Още от ранна детска възраст на профаните се втълпява идеята, че са смъртни, че животът е преходен и кратък. Те са дотолкова убедени в истинността на това твърдение, че дори да видят с очите си акт на ревитализация, дори да посетят терапевтичните камери в пирамидите и да усетят на практика лечебното им въздействие, да се запознаят с технологията на алхимичните трансформации и да държат в ръцете си Lapis Elixir, няма да повярват в тази възможност.

Как илюминатите постигат физическо безсмъртие (апотеозис или „издигане до боговете“)?

Те имат технология за това, за която са необходими три основни съставки: 1. моноатомно злато или вещество Lapis Exilis/ белият прах ORMEs., което се превръща в отрицателен йон; 2. електромагнитно съоръжение за ревитализация (съживяване): гробници, арки, скални образувания и др.; 3. подходяща физиология – меко (чисто) сърце и активна хипофиза.

Златото е необходимо да бъде във вид на йон, който да се засмуче от клетките на организма, чрез създадената от електромагнитното съоръжение осмоза. Най-значимото свойство на златото е, че осъществява йонна връзка с азотните и кислородните атоми в ДНК молекулата (която е с 2 спирално усукани вериги). По този начин се създава третата верига, съставена от златните йони, а не от фосфати и захариди. Тази трета златна верига стабилизира ДНК молекулата. Клетките със стабилизирана ДНК са устойчиви на всичко.

Ако носите златно бижу, имате златен зъб или консумирате храна със златни прибори, спорадично и напълно спонтанно, под въздействието на солната киселина в стомаха и случайно електромагнитно поле е възможно да се образуват малки количества единични златни атоми, които да навлязат в ядрото на клетката. Именно поради тази причина разтворът на Lapis Exillis се приема от позлатен потир (graal). Организмът привлича метални и други елементи от околната среда, особено ако има належаща нужда от въпросното вещество. Така че, дори и без поглъщане на Lapis Exillis и достъп до съоръжение за ревитализация, е възможно няколко клетки или дори цели клетъчни колонии във вашия организъм да са със стабилизирана ДНК и да са практически безсмъртни. Със сигурност имате известен брой такива клетки ако пиете редовно от позлатена чаша, използвате златни прибори или приемате колоидно злато. В човешкия и в животинския организъм се произвежда известно количество моноатомно злато, но това не е достатъчно за пълен апотеозис.

Ръкописът на Войнич е ръководство по дестилация на Lapis Exillis от различни видове растения и използването на това вещество за постигане на вечна младост.

Ето кратък списък на растения, произвеждащи Lapis Exillis: мандрагора (особено видът с фосфоресциращи плодове), кипарис, кедър, чимшир, бръшлян, коприва, орех, леска, котешка стъпка, момина сълза, баобаб, алое вера, евкалипт, бял бор, дюля, целина, слънчоглед и мн. др.

Организмите по естествен начин произвеждат моноатомни елементи. Трябва изрично да се посочи, че редица растения, както и секретите от някои видове влечуги съдържат значителни количества ORMEs. Растенията сами произвеждат моноатомни елементи, които са им необходими за регенерацията на органи – клони, листа, корени. Някои растения достигат завидно дълголетие именно благодарение на моноатомните елементи в състава на соковете си. Регенерацията на органи при влечугите се дължи на ензими, производството на които в голяма степен зависи от ORMEs. Змийската отрова е особено богата на моноаомно злато. Затова тя е изплозвана в медицината и дори с нея се лекуват онкологични заболявания. Извличането на моноатомно злато от растения и животински секрети е трудоемко, но възможно. Ето защо често можете да срещнете рецепта за еликсир на безсмъртието (амрита) от растителен и животински произход.

За да е успешна процедурата по илюминация, освен достатъчно количество злато и ефективно работещо съоръжение, е необходимо органите на съответния човек/адепт да притежава достойно за безсмъртие сърце с конкретни физиологически свойства, които се формират в пряка зависимост от неговите морални качества.

Да имаш достойно за безсмъртие сърце не е само алегория на необходимостта да бъдеш хуманист, алтруист, милозлив, да подпомагаш събратята си и да не извършваш престъпления. Изразът има физиологично значение. Древните са знаели, че сърдечният мускул играе водеща роля за успешния резултат от илюминацията. Обективното състояние на сърдечните гладко-мускулни клетки (еластичност, цитоплазмена електропроводимост) е в пряка връзка с емоциите, които човек изпитва. Обяснението е свързано с електромагнитните вибрации и влиянието им върху сърдечната мускулатура. По своята биофизическа същност емоциите са излъчване на електромагнитни вълни с различни честоти. Нискочестотните емоции като гняв и злоба, произвеждани дълго време, и хормоните, които се секретират, увреждат функционалността на сърдечните клетки на атомарно ниво – изменят се електронните им орбити. Това води до функционални промени в качеството на сърдечната тъкан. Клетките започват да губят еластичност, привикват да се съкращават на ниски вълни.

Клетките на сърдечния мускул секретират няколко вида уникални имуноглобулини – IgG, IgM и monometric IgA. „Втвърдяването на гладката мускулатура на сърцето променя баланса в производството на тези важни за имунния отговор протеини. Поради тази причина хора, които ежедневно се занимават с корупция, задкулисни сделки, лъжи и измами по-често страдат от сърдечни заболявания. Когато сърцето хване „мазоли“, илюминационната процедура се проваля, защото е необходимо меко сърце и активна епифиза.

Масоните са запознати с факта, че пластичността на сърдечния мускул има решаващо значение за усвояване на тънкостите на Царското изкуство. Те се опитват да компенсират липсата на човечност и добросърдечност с благотворителни каузи.

В масонските текстове се казва, че сърце, което кърви, ще постигне апотеозис. Оскар Уайлд описва алегорично значението на кървящото сърце в приказката за славея и студента. Единствено болката от проникването на острите тръни в гърдите на славея, може да произведе божествена песен. Само голямата душевна болка може да доведе до сътворяването на нещо истинско и/или гениално и да направи автора безсмъртен. „Страданието е пътят към спасение.“ Мекото сърце, което не е изгубило еластичността и функциите си, е гарант за успешна процедура по ревитализация. „Само чистите по сърце ще влязат в Царството небесно.“ Същата зависимост се подчертава в египетските текстове, когато се казва, че в царството на смъртта Маат и Анубис измерват колко тежи сърцето на кандидата за безсмъртие.

Безсмъртния Занони: Кои са условията да станеш неофит в школата на розенкройцерите?