„Нищо неправене“ и методи на Рена Яндар за укрепване на женската енергия

0
2440
прочитания
Жената изглежда добре, когато се чувства добре отвътре.
Едно от най-важните състояния на една жена е да не прави нищо.

Жената изглежда добре, когато се чувства добре отвътре. Добрият външен вид, чар, женственост и красота при жените се пораждат от състояние, в което жената се чувства спокойна и балансирана.

Едно от най-важните състояния на една жена е да не прави нищо.

Това е спокойното, безметежно добруване, от което по-късно възникват правилните действия, тъй като жената започва да чува своята интуиция. От това състояние се раждат комфорт и красота и то не само за самата нея, но и за всички и всичко около нищо не правещата жена.

Състоянието „да не правиш нищо“ е практически недостижимо в нашия свят, но жената трябва да се научи периодично да се нулира, за да го постига. За целта тя се нуждае от релаксация, възможност да остане сама и да почувства, че за определено време не е нужно да прави нищо.

Това е важно и необходимо за нея.

Защо жените живеят по-дълго от мъжете?

Обикновено мъжете жадуват за красива, привлекателна жена до себе си, но те рядко осъзнават колко важно условие е те да могат да я освободят поне за кратко от всички нейни задължения. Най-простото нещо, което мъжът може да направи за това състояние, е да остави жената просто да бъде: да не я докосва, а да е наблизо, да не я съветва, а да бъде съпричастен, да се вслушва в думите й.

Ако мъжът разбира, че жената трябва да се чувства добре, за да изглежда добре, може просто да попита: „Как мога да ти помогна, за да се почувстваш добре?“

Оказва се, че е много трудно жените да се отпуснат и да не правят нищо, без да се чувстват виновни. А най-ценното, което може да направи мъжът в този случай, е да й даде възможност да не прави известно време нищо без да изпитва чувство на вина.

Рена Яндар разкрива два прости, но ефективни начина за „нищо неправене“ на жената за укрепване на нейната женска енергия:

  1. Намерете вашето лично „свещено място“

Това е интимното място, където можете да се отпуснете напълно и да се почувствате красива жена. Може да бъде баня, спалня или будоар, където с помощта на кремове, парфюми и други „женски отвари“ поддържате и подобрявате красотата и младостта си. Останете сами и изключете всички уреди, така че никой да не пречи на действието ви. Запалете свещ, отворете любимия си парфюм и го нанесете върху кожата си, така че ароматът да обгърне тялото ви. След това извадете любимите си бижута, възхитете им се и ги сложете върху себе си. В този момент е важно да се чувствате като разкошна, очарователна, зашеметяваща жена и на физическо ниво да усетите, че именно на това място вашата женска енергия е най-мощна. Останете известно време на това мястото и се насладете на процеса. Стаята трябва да бъде украсена и избрана по някакъв приятен начин. Наслаждавайте се на своята женственост, като поддържате отношението възможно най-дълго и най-важното, запомнете това състояние и го фиксирайте като източник на енергия, който може да се използва, където и да сте.

2. Създайте източник на вечна младост, като почистите огледалото на спалнята си правилно

Предварително обърнете внимание на огледалото си, коетотрябва да се почисти и измие с топла вода,  след което да се полира до блясък Оглеждайте се всеки ден, пробвайте дрехи пред него, оформяйте косата си, гримирайте се или просто си лягайте, хвърляйки бегъл поглед към отражението си. Не бързайте и искрено си се възхищавайте, усмихвайте се, галете образа си и с чувство казвайте, гледайки отражението: „Ти си прекрасна! Твоята красота не увяхва! Младостта ти е вечна!“Тези думи и това специално състояние ще бъдат „запечатани“ в огледалото, превръщайки го в инструмент за красота, а енергията ще се отразява от неговата повърхност към собственика. 

Как да генерираш жизнена енергия