Ефекти за човешкото тяло при увеличаване на неговия светлинен коефициент

0
3757
прочитания

Какви промени настъпват във физическото тяло, ако се повишат вибрациите му чрез използване на духовни техники за задържане на светлината?

Какво означава ′′сребърна нишка′′?

Терминът „сребърна нишка“ се споменава в старите езотерични учения. Според тях нашето физическо тяло и по-финото (етерно, енергийно тяло и други), са свързани с висшите духовни нива посредством сребърна нишка.

Висшият Аз, тоест нашата висша същност и това, което в момента сме в духовния план – са свързани с тънка „сребърна“ нишка. И така е било от хилядолетия. Висшият ни Аз е там някъде горе, той е нашата усъвършенствана версия, нашето бъдещо Аз, а ние сме тук – малки, „смачкани“, компресирани човешки същества във физическо тяло.

Когато на планетата започва да се излива нова енергия, усещаща се особено на ключови дати (5.5, 12.12, пълнолуние, затъмнение, равноденствие, слънцестоене), е налице и е достъпна повече светлина и повече духовен потенциал за тяхното настаняване в човешкото тяло.

Въпреки че в духовен план се работи основно с емоции, мисли и енергия, физическото тяло започва да се променя и то с една единствена цел –да бъде в състояние да задържи повече от светлината на Вселената, повече от висшия духовен потенциал.

За тези, които редовно работят със собствената си енергия, сребърната нишка отдавна се е превърнала в мощен поток от светлина, който преминава отгоре надолу. За мнозина висшият Аз се е спуснал все по-надолу и все по-ниско, за други той вече директно се е пресякъл с човешкото тяло посредством горните чакри, а за някои вече се е извършило пълното му поглъщане от материалното тяло.

С други думи, не ние се опитваме да полетим нагоре, а нашата висша същност слиза надолу, за да проникне в нас.

Всеки има свой собствен канал и всичко зависи от това доколко е индивидуалната му способност за побиране на енергията на висшия Аз, на висшите аспекти в сътвореното тяло.

Понятието „сребърна нишка“ вече е морално остаряло, защото за мнозина този процес вече е преминал. Въпреки че за хората в 3D света, които все още са отрицателни, това продължава да бъде от значение.

Какво означава коефициентът на светлина в човешкото тяло?

Светлината е символ на съзнанието, високата вибрационна енергия, а с коефициента се обозначава количеството, броя или размера й.

Светлинният коефициент е показател за разширеното съзнание, което може да се поддържа постоянно, т.е. количеството светлина, което се задържа в човешкото тяло.

Когато се „разширявате“, вие чувствате ликуване отвътре, тогава нивото на светлината, на духовния ви потенциал е почти максимално. Обратното, ако сте в дълбока депресия и например сте обзети от мисли за самоубийство, то нивото започва да пада, достигайки до минималните си стойности.

При всеки човек стойността му е различна. Приблизително процентът на светлинното състояние, което е считано за нормално, е 60-70 %.

Какво определя промяната на количеството светлина в човешкото тяло?

Ако изпаднете в състояние на раздразненост или тъга, конфликтност, самообвинение и т.н., емоциите ви стават отрицателно заредени. Мощният канал, който ви свързва с вашата висша природа, постепенно се прекъсва. Духовният потенциал в тялото и количеството светлина в клетките ви намаляват. При обратния процес, клетките ви, които са изградени от електрони, протони, неврони, започват да се въртят по-бързо. Колкото по-висока е скоростта на въртене, толкова по-високо е нивото на вашето съзнание. Придобивате чувството, че се разпръскате във всички посоки, въпреки че плътността, телесното тегло си остават едни и същи. Появява се усещането за лекота – това е проникването на светлината в телесността.

Кои са част от страничните ефекти, които може да получите в резултат на увеличаване на светлинния коефициент на тялото ви?

  1. Намаляване на теглото

Практиката за включване на светлинна енергия в тялото не трябва да се използва като средство за отслабване, тъй като тя не работи по един и същи начин за всички. Понякога се получава обратен ефект поради факта, че тялото не е в състояние да се справи с енергиите. Тялото обикновено наддава на тегло, ако има неосъзнати и небалансирани емоции. По този начин тялото се заземява. За някои хора тялото не е в състояние да провежда много енергия и като следствие напълнява, за да присъства по-плътно в реалността. В други случаи, когато започва храненето на тялото със светлина, появата на леко отслабване се явява като страничен ефект.

2. Възстановяване на системата за захранване

В резултат на практиката за задържане на светлината се появяват промени в храненето, вкусовите предпочитания и се увеличава апетита. Може да бъдете привлечени от определени храни и тялото ви да започне да отказва приема на тежки храни, тъй като светлинната енергия е лека и ефирна.

3. Повишено търсене на вода

Веднага щом забележите, че сте започнали да пиете повече, това означава, че енергията е започнала да се движи през тялото ви. По-лесно е тялото ви да се справи с мощните енергийни потоци, ако пиете повече вода.

4. Козметични ефекти, повишаване чувствителността на кожата, подмладяване

Може да забележите повишаване на чувствителността на кожата под влияние на външни фактори като козметика и дрехи, а тялото започва да се нуждае от допълнителни грижи, хидратация и рационално хранене. Налице е и ефекта на подмладяването.

Учителя: Причини за остаряване и методи за подмладяване

Всъщност вие помагате на тялото си да се върне в естественото си състояние. Тялото е мощен инструмент, изкован под въздействието на голямо количество светлина, именно за да е в състояние да приеме вашия дух и вашите духовни способности.

Клетките на тялото започват да се регенерират, започва процесът на самолечение и самоподмладяване.

Това са само част от ефектите при системното прилагане на духовните практики.

Високата вибрация и как да поддържаме честотите й